DriveLagu - Download Lagu MP3 Gratis, Lirik, Full Album

Download Lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3

Unduh Lagu Terbaru Bojo Galak - Via Vallen - Cover

Download lagu Via Vallen - Bojo Galak mp3 terbaru secara mudah dan gratis hanya di DriveLagu. Lagu Bojo Galak dirilis pada tahun 2017 oleh Via Vallen di album "Single" dalam daftar kumpulan Lagu Dangdut. Informasi lagu Via Vallen - Bojo Galak bisa kamu lihat di tabel. Untuk lirik lagu Bojo Galak - Via Vallen dan streaming berada dibawahnya.

JudulBojo Galak
ArtisVia Vallen
AlbumSingle
Tahun2017
Durasi00:05:04
Ukuran 4.9 MB
Dilihat52x
Ditambahkan02 Maret 2018
Catatan"Semua lagu disini hanya untuk review saja. Untuk mendukung artis silahkan beli CD original atau beli secara online di iTunes agar mereka tetap berkarya."
Bagikan
Lirik Lagu Bojo Galak - Via Vallen

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

Tags: via vallen - bojo galak, download via vallen - bojo galak, lagu via vallen - bojo galak, via vallen - bojo galak mp3, download lagu bojo galak, bojo galak mp3, lirik lagu bojo galak - via vallen, kumpulan lagu via vallen full album
Lihat Lagu Lainnya