DriveLagu - Download Lagu MP3 Gratis, Lirik, Full Album

Download Lagu Nella Kharisma - Keju MP3

Unduh Lagu Terbaru Keju - Nella Kharisma - Cover

Download lagu Nella Kharisma - Keju mp3 terbaru secara mudah dan gratis hanya di DriveLagu. Lagu Keju dirilis pada tahun 2017 oleh Nella Kharisma di album "Nella Hip Hop Koplo" dalam daftar kumpulan Lagu Dangdut. Informasi lagu Nella Kharisma - Keju bisa kamu lihat di tabel. Untuk lirik lagu Keju - Nella Kharisma dan streaming berada dibawahnya.

JudulKeju
ArtisNella Kharisma
AlbumNella Hip Hop Koplo
Tahun2017
Durasi00:05:13
Ukuran 5.0 MB
Dilihat69x
Ditambahkan09 Oktober 2017
Catatan"Semua lagu disini hanya untuk review saja. Untuk mendukung artis silahkan beli CD original atau beli secara online di iTunes agar mereka tetap berkarya."
Bagikan
Lirik Lagu Keju - Nella Kharisma

mas opo’o gak enggal bali
bojomu wes keju ngenteni
ojo gawe bingunge ati
mulih kerjo mampir ning endi

ora koyo biasane
telat ra telpon bojomu
khawatir aku karo sliramu

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo



kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

Tags: nella kharisma - keju, download nella kharisma - keju, lagu nella kharisma - keju, nella kharisma - keju mp3, download lagu keju, keju mp3, lirik lagu keju - nella kharisma, kumpulan lagu nella kharisma full album
Lihat Lagu Lainnya