DriveLagu - Download Lagu MP3 Gratis, Lirik, Full Album

Download Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo MP3

Unduh Lagu Terbaru Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma - Cover

Download lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo mp3 terbaru secara mudah dan gratis hanya di DriveLagu. Lagu Aku Cah Kerjo dirilis pada tahun 2017 oleh Nella Kharisma di album "Nella Hip Hop Koplo" dalam daftar kumpulan Lagu Dangdut. Informasi lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo bisa kamu lihat di tabel. Untuk lirik lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma dan streaming berada dibawahnya.

JudulAku Cah Kerjo
ArtisNella Kharisma
AlbumNella Hip Hop Koplo
Tahun2017
Durasi00:06:47
Ukuran 6.3 MB
Dilihat104x
Ditambahkan01 Juni 2017
Catatan"Semua lagu disini hanya untuk review saja. Untuk mendukung artis silahkan beli CD original atau beli secara online di iTunes agar mereka tetap berkarya."
Bagikan
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo

Tags: nella kharisma - aku cah kerjo, download nella kharisma - aku cah kerjo, lagu nella kharisma - aku cah kerjo, nella kharisma - aku cah kerjo mp3, download lagu aku cah kerjo, aku cah kerjo mp3, lirik lagu aku cah kerjo - nella kharisma, kumpulan lagu nella kharisma full album
Lihat Lagu Lainnya